Flyaway Festival 2019 Mix Contest

 
Flyaway mix competition.jpg
 

Flyaway Festival poziva te da se prijaviš na Mix Contest povodom drugog izdanja festivala u Dvorcu Erdody u Kerestincu i zasviraš uz Julian Jeweila i Juliet Fox

Pronašli smo mjesto mistično i izvan stvarnosti, gdje nema briga i problema. Još jednom ćemo preuzeti Dvorac Erdody i letjeti više, plesati jače, slaviti glasnije! Budi i ti jedan od 16 DJ-a koji će nastupati na tri floora u sklopu jedinstvene lokacije dvorca Erdody u Kerestincu.

Sve što trebaš učiniti kako bi tvoja prijava bila pravovaljana je sljedeće:

  • Snimiti mix od 60 minuta, žanrovi house, tech house, techno

  • Uploadati mix na vlastitom Mixcloud profilu pod nazivom koji uključuje naziv natječaja (Tvoj DJ nickname - Flyaway Festival 2019 Mix Contest)

  • Moraš imati Facebook fan page gdje ćeš objaviti svoj mix i označiti Flyaway festival FB page (@flyawaymusicfestival) 

  • Poslati link svog mixa kao i vlastite FB stranice na mail: flyawayfestival@eventdj.hr

Prijave zaprimamo od 30. travnja do 20. svibnja, a dvoje finalista, koje bira festivalski žiri, objavljujemo 27. svibnja.  U online glasanju između dvoje finalista, u periodu od 27. svibnja do 3. lipnja, mix s najviše glasova biti će pobjednik. Njegov autor ima priliku nastupati 15. lipnja na Flyaway Festivalu 2019 i dobiva feature na portalu Klubska scena, koji će kao naš medijski partner predstaviti pobjednika i zasvirati pobjednički mix putem njihovog online streama.

Sve ostale novosti u vezi festivala pratite na službenoj web stranici festivala, kao i na službenim Facebook i Instagram profilima festivala.

Event DJ Agencija