Zasviraj na Flyaway Festivalu u dvorcu iz 16. stoljeća

 
dj natjecanje.jpg
 

Flyaway Festival i Mixmag Adria pozivaju te da se prijaviš na Mix Contest povodom premijernog izdanja festivala u Dvorcu Erdody u Kerestincu!

Po prvi puta, Dvorac Erdody Kerestinec, u subotu 16. lipnja, pretvorit će se u mjesto plesa i pozitivne energije. Sagrađen je u 16. stoljeću, spomenik je kulture 1. kategorije i sastoji se od otvorenog atrija koji je okružen renesansno – baroknim zidinama i kulama unutar kojih će, u sklopu premijernog izdanja Flyaway Festivala, nastupati 20 renomiranih svjetskih i domaćih DJ-a na dva floora.

Među line upom kojeg čine Pavel Petrov, Siniša Tamamović, Paolo Barbato, Angelo Ferreri te mnogi drugi, možeš se naći i ti, ukoliko se prijaviš na Flyaway Festival & Mixmag Adria Mix Contest.

Sve što trebaš učiniti kako bi tvoja prijava bila pravovaljana je sljedeće:

  • Snimiti mix od 60 minuta, žanrovi house, tech house, techno
  • Uploadati mix na vlastitom Mixcloud profilu pod nazivom koji uključuje naziv natječaja (Tvoj DJ nickname - Flyaway Festival & Mixmag Adria Mix Contest)
  • Moraš imati Facebook fan page gdje ćeš objaviti svoj mix i označiti Flyaway festival FB page (@flyawaymusicfestival) i Mixmag FB page (@MixmagAdria)
  • Poslati link svog mixa kao i vlastite FB stranice na mail: flyawayfestival@eventdj.hr

Prijave zaprimamo od 14. svibnja do 04. lipnja, a dvoje pobjednika, kojeg bira festivalski žiri, objavljujemo 8. lipnja. Pobjednici ostvaruju nastup na Flyaway Festivalu 2018, feature na portalu Mixmag Adria te profesionalne DJ slušalice.

Sve ostale novosti u vezi festivala pratite na službenoj web stranici festivala, kao i na službenim Facebook i Instagram profilima festivala.

 

Event DJ Agencija